Avalon 2 hiiligrilli

Tukevassa Avalon 2 -hiiligrillissä on iso grillauspinta-ala ja Multigrill-ritilä. Vaihda grilliin haluamasi Multigrill-lisävarusteet kuten esimerkiksi pizzakivi, paellapannu ja valurautaparila ja saat grillistäsi irti monipuolisesti kaiken mahdollisen. Grillin lämpötilaa voi säätää kätevästä säätövivusta.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mustang Avalon 2 hiiligrilli on varustettu valurautaisella Multigrill-ritilällä, johon voit vaihtaa haluamasi Multigrill-yhteensopivia lisatarvikkeita kuten pizzakiven, paellapannun tai valurautaparilan. Lämmitysritilällä lisäät grillauspinta-alaa tai pidät jo grillatut tuotteet lämpiminä. Ison ja syvän hiilikorin korkeutta voi säätää kuuteen eri korkeuteen tehon säätämiseksi. Grillin edessä on iso luukku, jonka kautta saat lisättyä hiiliä kesken grillauksen tai poistettua tuhkat niiden jäähdyttyä. Savupiipussa on läppä, jonka avulla säädät vetoa kannen ollessa kiinni. Läppä myös estää sadeveden pääsyn grilliin. Kannessa on lämpömittari. Tukeva vaunu ja kätevät sivutasot. Kaksi isoa pyörää helpottavat grillin siirtelyä.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

Toivelistani

      No Favorites