Catalina hiiligrilli

Tukevassa Catalina-hiiligrillissä on iso grillauspinta-ala ja syvä hiilikori, jonka korkeutta voi säätää tehon säätämiseksi. Grillin edessä on iso luukku, jonka kautta saat lisättyä hiiliä kesken grillauksen ja poistettua tuhkat niiden jäähdyttyä.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mustang Catalina on tukeva hiiligrilli, jossa on iso 55 x 41,7 cm grillauspinta-ala. Grillausritilät ovat kromattua lankaterästä. Grillissä on 53 x 23 cm lämmitysritilä, jolla lisäät grillauspinta-alaa tai pidät jo grillatut tuotteet lämpiminä. Grillissä on iso, syvä hiilikori, jonka korkeutta voi säätää tehon säätämiseksi. Grillin edessä on iso luukku, jonka kautta saat lisättyä hiiliä kesken grillauksen ja poistettua tuhkat niiden jäähdyttyä. Kannessa on lämpömittari. Grillissä on tukeva vaunu siirtokahvalla ja kahdella pyörällä. Takuu 1 vuosi.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

Toivelistani

      No Favorites