Georgia off-set savustin

Todella tukeva off-set savustin. Erilliseen tulipesään tehdään tuli, jonka savu ohjataan erilliseen savustustilaan. Savupiipu on sijoitettu niin, että savu joutuu tekemään ylimääräisen kierroksen savustustilassa. Tulipesässä on grilliritilä, jolla onnistuu myös suora grillaaminen. Tulipesän kansi on tasainen, joten myös sitä voi hyödyntää ruuanvalmistuksessa. Tehokas ilmansäätöventtiili ja kaksi lämpömittaria takaavat onnistuneet, tyylillä valmistetut grilliherkut. Georgia on aitoa grillaamista parhaimmillaan!

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Todella tukeva off-set savustin. Erilliseen tulipesään tehdään tuli, jonka savu ohjataan erilliseen savustustilaan. Savustustilassa on tukevat emaloidusta lankateräksestä valmistetut ritilät. Grillaus-/savustusala 72 x 37 cm. Lämmitysritilä 65,5 x 14 cm emalodusta lankateräksestä. Tulipesässä on omat tukevat emaloidut grillausritilät 39 x 37 cm suoraan hiilloksen päällä tapahtuvaan grillaamiseen. Tulipesän kansi on tasainen, jotta myös sitä voidaan hyödyntää ruoanvalmistuksessa tai lämpöisenäpidossa. Tulipesä sekä grillaus-/savustuskammio on valmistettu 3 mm paksusta valssatusta teräksestä. Pulverimaalauksen lämmönkesto 600 °C. Tulipesässä iso ilmansäätöventiili, jonka kautta johdetaan ilmaa hiillokselle. Savu johdetaan ulos grillaus-/savustuskammiosta savupiipun kautta. Savupiipun päällä on läppä, jonka avulla säädetään vetoa. Savupiipun uloslähtö on sijoitettu siten, että savu joutuu tekemään ylimääräisen kierroksen grillaus-/savustuskammion sisällä. Tukevat ja isot pyörät helpottavat savustimen siirtelyä. Kannessa kaksi lämpömittaria. Grillaus-/savustuskammion päädyssä on erilliset luukut, joiden kautta saa ulkoisen paistolämpömittarin anturit kammioon sisälle. Painoa 80 kg.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

Toivelistani

      No Favorites