Gourmet 54 hiiligrilli

Pallogrillauksen uusi, monipuolinen jättiläinen vie pallolla grillaamisen uudelle tasolle. Gourmet-sarjan hiiligrillin Multigrill-ritilän keskelle voi vaihtaa haluamansa Multigrill-lisätarvikkeen kuten paellapannun tai pizzakiven. Kokeile monipuolista ja erittäin laadukasta pallogrillausta!

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Näyttävään Multigrill-ritilällä varustettuun Gourmet-hiiligrilliin voit vaihtaa haluamasi Multigrill-yhteensopivan lisätarvikkeen, kuten pizzakiven, paellapannun tai valurautaparilan. Grillausritilä on ruostumatonta terästä ja halkaisija 54 cm. Hiiliritilä on emaloitua lankaterästä. Kannessa ja grillikulhossa on kiiltävä emalointi. Grillin alla on irrotettana tuhka-astia, jonka kautta myös säädetään ilmaa hiillokselle. Kannessa on ilmansäätöventtiili vedon säätämiseksi ja lämpömittari. Tukevat kahvat ja kaksi isoa pyörää helpottavat grillin siirtelyä. Kannen kahva on lämpösuojattu. Grillin molemmilla puolilla isot sivutasot. Grillin alla alataso tarvikkeiden säilytykseen. Isot, tukevat pyörät helpottavat grillin siirtelyä. Takuu 1 vuosi.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

Toivelistani

      No Favorites