Hiiligrilli 17″

Perinteinen pallogrilli on klassikko.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Perinteinen pallogrilli on klassikko. Grillausritilä on halkaisijaltaan 41,5 cm ja kromattua lankaterästä. Hiiliritilä on galvanoitua lankaterästä. Grillin alla on irrotettava tuhkapelti. Pohjaosassa on ilmansäätöventtiili, jonka kautta säädetään ilman määrä hiillokselle. Kannessa on ilmansäätöventtiili vedon säätämiseksi. Kaksi isoa pyörää helpottavat siirtelyä. Hiiligrilli, jossa Ø 41,5 cm grillausritilä kromatusta lankateräksestä. Hiiliritilä on galvanoitua lankaterästä. Grillin alla on irroitettava tuhkapelti. Pohjaosassa ilmansäätöventtiili, jonka kautta myös säädetään ilman määrää hiillokselle. Kannessa ilmansäätöventiili vedon säätöön. 2 isoa pyörää helpottavat grillin siirtelyä. Takuu 1 vuosi.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

Toivelistani

      No Favorites