Hiiligrilli Avalon 2

Tukevassa Avalon 2 -hiiligrillissä on iso grillauspinta-ala ja Multigrill-ritilä. Vaihda grilliin haluamasi Multigrill-lisävarusteet kuten esimerkiksi pizzakivi, paellapannu tai valurautaparila ja saat grillistäsi irti monipuolisesti kaiken mahdollisen. Grillin lämpötilaa voi säätää vivusta, josta voi asettaattaa hiilikaukalon 6 eri korkeuteen tehon säätämiseksi. Grillin edessä on iso luukku, josta saa lisättyä hiiliä kesken grillauksen ja poistettua tuhkat niiden jäähdyttyä.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Tukeva hiiligrilli, jossa on iso grillauspinta-ala. Grillauspinta-ala 59 x 45 cm. Multigrill-grillausritilät 2 kpl 29,5 x 45 cm valmistettu valuraudasta. Ritilöiden keskellä on halkaisijaltaan 30 cm Multigrill-ritilä, jonka voit korvata lisätarvikkeilla laajasta valikoimasta. Lämmitysritilä, jolla lisäät grillauspinta-alaa tai pidät jo valmiit tuotteet lämpöisenä. Iso ja syvä hiilikori, jonka korkeutta voi säätää 6 eri korkeuteen tehon säätämiseksi. Grillin edessä on iso luukku, jonka kautta saat lisättyä hiiliä kesken grillauksen ja poistettua tuhkat niiden jäähdyttyä. Savupiipussa läppä, jonka avulla säädät vetoa kannen ollessa kiinni. Se estää myös sadeveden pääsyn grilliin. Kannessa lämpömittarin. Tukeva vaunu sekä sivutasot. 2 isoa siirtopyörää. Takuu 12 kk.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

    Toivelistani

        No Favorites