Houston pellettisavustin

Erittäin tukeva, klassinen pellettisavustin. Pelletit sijoitetaan erilliseen lokeroon, josta syöttöruuvi siirtää tarvittavan määrän pellettejä polttimelle. Savustustilassa on runsaasti pinta-alaa. Savu johdetaan ulos savupiipusta ja rasvat ja marinadit johdetaan kenolleen sijoitetulla rasvapellillä rasvaämpäriin.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mustang Houston on todella tukeva pellettisavustin. Houstonissa on 8 erilaista asetusta grillaamiseen ja 7 erilaista asetusta savustamiseen. Termostaattiohjattu lämpötilansäätö/pelletinsyöttö. Pelletit sijoitetaan erilliseen koteloon, josta syöttöruuvi siirtää tarvittavan määrän pellettejä tulipesään polttimelle. Savustustilassa on kolme tukevaa emaloidusta lankateräksestä valmistetuttua ritilää, 3x 24 x 49,5 cm. Yhteensä grillaus-/savustuspinta-alaa on 72 x 49,5 cm. Grillaus-/savustuskammio on valmistettu teräksestä ja pulverimaalauksen lämmönkesto on 450 °C. Savu johdetaan ulos grillaus-/savustuskammiosta savupiipun kautta. Savuspiipun päällä on piipunhattu, joka estää sadeveden pääsyn grillaustilaan. Grillaus-/savustuskammion pohjalla on rasvapelti, joka on sijoitettu siten, että se johtaa rasvat ja marinadit savustimen päädyssä olevaan rasvaämpäriin. Tukevat ja isot pyörät helpottavat siirtelyä. Suojausluokka IP4.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

Toivelistani

      No Favorites