Kaasu-/hiiligrilli Combo 3+1

Monipuolinen Combo-hybridigrilli on puoliksi kaasugrilli ja puoliksi hiiligrilli. Ota irti kaikki grillauksen edut.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Monipuolinen Combo-hybridigrilli on puoliksi kaasugrilli ja puoliksi hiiligrilli. Ota irti kaikki grillauksen edut. Mustang Combo hybridigrillissä kaksipesäinen rakenne ja se on samassa paketissa sekä kaasugrilli ja hiiligrilli. Grillausalaa on 53 x 45 cm sekä kaasu- että hiilipuolella, yhteensä 106 x 45 cm. Sekä hiili- että kaasupuolella on valurautainen ritilä ja parila sekä lämmitysritilät. Hiilikori on syvä ja sen korkeutta voi säätää kuuteen eri korkeuteen.  Tarvikekaapit grillaustarvikkeiden säilyttämistä varten. Kaasu- ja hiiligrillin yhdistelmä. Kaasugrillissä 3 poltinta ruostumattomasta teräksestä sekä sivukeitin. Pääpolttimien teho 10,8 kW. Tuulenta suojattu sivukeitin 2,7 kW. Grillauspinta-ala 53 x 45 cm. Grillausala on jaettu puoliksi valurautaiselle grillausritilälle 22,5 x 45 cm ja puoliksi valurautaiselle parilalle 29,5 x 45 cm. Lämmitysritilä 50 x 14 cm ruostumattomasta teräksestä. 2 kpl lämmönjakopeltejä emaloidusta teräksestä. Lämmönjakopellit grillausritilän alla. Grillin tuplakansi, sivutasot sekä runko on pulverimaalattua terästä. Vaunun ovat ja ohjauspaneli 430 ruostumatonta terästä. Grillin alla rasvapelti. Lämpömittari kannessa. Sytytys on integroitu jokaiseen säätönuppiin. Tarvikekaappi grillaustarvikkeiden ja suojapeitteen säilyttämiseen. Hiiligrillissä on laaja grillausala. Grillauspinta-ala 53 x 45 cm. Grillausala on jaettu puoliksi valurautaiselle grillausritilälle 22,5 x 45 cm ja puoliksi valurautaiselle parilalle 29,5 x 45 cm. Lämmitysritilä 50 x 14 cm ruostumattomasta teräksestä. Iso ja syvä hiilikori, jonka korkeutta voi säätää 6 eri korkeuteen. Hiiligrillin alla on tarvikekaappi, jossa säilytät hiilipussin tai suojapeitteen grillille. Grillissä 2 pientä ja 2 pientä lukittavaa pyörää. Takuu 2 vuotta.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

    Toivelistani

        No Favorites