Kaasu-/hiiligrilli Combo 3+1

Kaasu- ja hiiligrillin yhdistelmä. Kaasugrillissä 3 poltinta 3,6 kW ruostumattomasta teräksestä sekä sivukeitin. Pääpolttimien teho 10,8 kW. Tuulenta suojattu sivukeitin 2,7 kW. Kokonaisteho 13,5 kW. Piezo-sytytys sisäänrakennettu jokaiseen säätönuppiin. Grillauspinta-ala 53 x 45 cm. Grillausala on jaettu puoliksi valurautaiselle grillausritilälle 29,5 x 44 cm ja puoliksi valurautaiselle parilalle 22,5 x 44 cm. Lämmitysritilä 50 x 14 cm ruostumattomasta teräksestä. Lämmönjakopellit 2 kpl emaloidusta teräksestä, grillausritilän alla. Grillin tuplakansi, sivutasot sekä runko on pulverimaalattua terästä. Vaunun ovat ja ohjauspaneli 430 ruostumatonta terästä. Grillin alla rasvapelti. Lämpömittari kannessa. Sytytys on integroitu jokaiseen säätönuppiin. Tarvikekaappi grillaustarvikkeiden ja suojapeitteen säilyttämiseen. Hiiligrillissä on laaja grillausala. Grillauspinta-ala 53 x 45 cm. Grillausala on jaettu puoliksi valurautaiselle grillausritilälle 29,5 x 44 cm ja puoliksi valurautaiselle parilalle 22,5 x 44 cm. Lämmitysritilä 50 x 14 cm ruostumattomasta teräksestä. Iso ja syvä hiilikori, jonka korkeutta voi säätää 6 eri korkeuteen. Hiiligrillin alla on tarvikekaappi, jossa säilytät hiilipussin tai suojapeitteen grillille (ei sisälly toimitukseen). Grillissä 2 pientä ja 2 pientä lukittavaa pyörää.Takuu 2 vuotta.

Tekniset tiedot

Kaasu- ja hiiligrillin yhdistelmä. Kaasugrillissä 3 poltinta 3,6 kW ruostumattomasta teräksestä sekä sivukeitin. Pääpolttimien teho 10,8 kW. Tuulenta suojattu sivukeitin 2,7 kW. Kokonaisteho 13,5 kW. Piezo-sytytys sisäänrakennettu jokaiseen säätönuppiin.
Grillauspinta-ala 53 x 45 cm. Grillausala on jaettu puoliksi valurautaiselle grillausritilälle 29,5 x 44 cm ja puoliksi valurautaiselle parilalle 22,5 x 44 cm. Lämmitysritilä 50 x 14 cm ruostumattomasta teräksestä. Lämmönjakopellit 2 kpl emaloidusta teräksestä, grillausritilän alla. Grillin tuplakansi, sivutasot sekä runko on pulverimaalattua terästä. Vaunun ovat ja ohjauspaneli 430 ruostumatonta terästä. Grillin alla rasvapelti. Lämpömittari kannessa. Sytytys on integroitu jokaiseen säätönuppiin. Tarvikekaappi grillaustarvikkeiden ja suojapeitteen säilyttämiseen. Hiiligrillissä on laaja grillausala. Grillauspinta-ala 53 x 45 cm. Grillausala on jaettu puoliksi valurautaiselle grillausritilälle 29,5 x 44 cm ja puoliksi valurautaiselle parilalle 22,5 x 44 cm. Lämmitysritilä 50 x 14 cm ruostumattomasta teräksestä. Iso ja syvä hiilikori, jonka korkeutta voi säätää 6 eri korkeuteen. Hiiligrillin alla on tarvikekaappi, jossa säilytät hiilipussin tai suojapeitteen grillille. Grillissä 2 pientä ja 2 pientä lukittavaa pyörää. Sopiva suojapeite 602303. Takuu 2 vuotta.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

    Toivelistani

        No Favorites