Kaasugrilli City 4+1 punainen

City-kaasugrilli on juuri sopivan kokoinen ja pippurisen tehokas grilli, joka sopii täydellisesti myös kaupunkiin.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

City-kaasugrilli on juuri sopivan kokoinen ja pippurisen tehokas grilli, joka sopii täydellisesti myös kaupunkiin. Mustang City -grillit on varustettu neljällä rosteripolttimella sekä tuulisuojatulla sivukeittimellä. Grillausala on jaettu siten, että 2/3 on mattaemaloitua grillausritilää ja 1/3 on mattaemaloitua umpiparilaa. Iso grillauspinta-ala mahdollistaa laajamittaisen grillaamisen ja sivukeittimellä valmistat kasviksia tai perunoita pihvien rinnalle. Tukeville sivutasoille pystyt laskemaan grillauksessa tarvittavia tarvikkeita. Kannen lämpömittari kertoo grillin sisälämpötilan. Puhdistusta helpottaa ulosvedettävä rasvapelti ja rasvakippo. Grillin alla on tarvikkeita varten oma kaappi. Grillausala 69 x 42 cm. 4 kpl 3 kW rosteriputkipoltinta ja 1 kpl 2,5 kW sivupoltin, kokonaisteho 14,5 kW. Kaasun kulutus täydellä teholla 1054 g/h. Lämmönjakopellit 3 kpl emaloitua terästä. Lämmitysritilä emaloitua lankaterästä terästä 66,7 x 12 cm. Mattaemaloitu valurautaritilä ja -parila. Kaksinkertainen pulverimaalattu punainen teräskupu lämpömittarilla. Punainen ohjauspaneeli ja punaiset kaksinkertaiset alakaapiston ovet. Runko mustaa pulverimaalattua terästä. Säätönupit ABS-muovia kumisella gripillä. Piezosytytys integroituna jokaiseen säätönuppiin. Neljä lukittavaa pyörää. Käytä S-kokoista Mustang-suojapeitettä (ei sisälly toimitukseen). Takuu 2 vuotta.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

    Toivelistani

        No Favorites