Kaasugrilli Gourmet 3+1

Mustang Gourmet -malliston laadukkaat ja monipuoliset grillausmahdollisuudet takaavat onnistuneen grillaustuloksen. Tyylikkäästi muotoiltu Gourmet on todellisen kulinaristin grilli!

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mustang Gourmet -malliston laadukkaat ja monipuoliset grillausmahdollisuudet takaavat onnistuneen grillaustuloksen. Tyylikkäästi muotoiltu Gourmet on todellisen kulinaristin grilli! Kun nostat Mustang Gourmet grillin näyttävää ja modernin ulkoasun omaavaa kantta ylöspäin, huomaat, että olet tekemisissä laadukkaan tuotteen kanssa. Gourmet 3+1 grillissä on kolme tehokasta poltinta ja tuulisuojattu sivukeitin. Grillausala on erittäin reilu ja kokonaan mattaemaloitua valurautaritilää. Tukeville sivutasoille pystyt laskemaan grillauksessa tarvittavia tarvikkeita. Sivutasojen päädyt on varustettu koukuilla, jonne ripustat grillaustarvikkeet kun et käytä niitä. Kannen lämpömittari kertoo sinulle grillin sisälämpötilan. Puhdistusta helpottaa ulosvedettävä rasvapelti ja rasvakippo. Kolme rosteriputkipoltinta 3,5 kW ja sivukeitin 3,2 kW. Kokonaisteho 13,7 kW. Musta pulverimaalattu tuplakupu, jossa valualumiiniset päädyt. Lämpömittari ja kannen kahva ruostumatonta terästä. Tulilaatikko posliiniemaloitua terästä.
2 kpl grillausritilää mattaemaloidusta valuraudasta. Lämmitysritilä emaloitua lankaterästä 60 x 15 cm. 3 kpl lämmönjakolevyä posliiniemaloidusta teräksestä. Rasvapelti ja öljykuppi sinkittyä terästä. Sivutasot pulverimaalattu musta, päädyt vaaleanharmaat tarvikekoukuilla. Ohjauspaneeli ruostumatonta terästä.
Nylon säätönupit, joissa integroitu Push & Turn- piezosytytys. Vaunu ja etupaneli mustaa pulverimaalattua terästä. Kaksi 7 tuuman muovipyörää ja kaksi lukittavaa kalustepyörää. Takuu 2 vuotta.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

    Toivelistani

        No Favorites