Kaasugrilli Pro 6

Mustang Pro on laadukas rosterigrilli jopa viiden vuoden takuulla. Pro-malliston grillit ovat 90% valmiiksi koottuja. Ota grilli pakkauksesta, nosta sivutato, kiinnitä kaasuletku ja aloita grillaaminen

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mustang Pro on laadukas rosterigrilli jopa viiden vuoden takuulla. Pro-malliston grillit ovat 90% valmiiksi koottuja. Ota grilli pakkauksesta, nosta sivutato, kiinnitä kaasuletku ja aloita grillaaminen. Mustang Pro -malliston grillit ovat käytännössä valmiiksi koottuja. Avaa paketti ja poista suojamuovit. Tämän jälkeen tarvitsee vain asentaa sivutasot paikoilleen sekä liittää kaasuletku grilliin ja grilli on valmis käytettäväksi. Pro-grillit on valmistettu lähes kokonaan ruostumattomasta teräksestä. Grillausala on iso, ja siinä valmista monipuolisesti erilaisia herkullisia grilliruokia. Osa grillausalasta on umpiparilaa. Käyttöä helpottaa kannesta löytyvä lämpömittari ja iso lämmitysritilä, jonne voi nostaa osan ruuista kypsymään tai odottamaan muiden ruokien valmistumista. Grillin säilytystä helpottaa alaslaskettavat sivutasot, joiden ansiosta grilli mahtuu myös pieneen tilaan. Mukana myös tarviketeline. Grillausala 89,5 x 41,5 cm. Työskentelykorkeus 95 cm. Rosteriputkipolttimet 6 kpl 3,9 kW. Kokonaisteho 23,4 kW. Kaasunkulutus 1730 g/h. Tuplakupu ruostumatonta terästä ja sisäpuoli aluminoitua terästä.
Kuumakestomaalattu tulilaatikko. 2 kpl mattaemalotua valurauta grillausritilää 31,5 x 41,5 cm. 1 kpl mattaemaloitu valurautaparila 26,5 x 41,5 cm. Lämmitysritilä ruostumatonta terästä 86 x 12,5 cm. 6 kpl lämmönjakopeltiä aluminoitua terästä. Ohjauspaneeli ja ovet ruostumatonta terästä. Alastaittuvat sivutasot hopeanharmaata pulverimaalattua terästä. Vaunun sivuseinät pulverimaalattua terästä. Kromatut muovi säätönupit, joissa integroitu piezo-sytytys. Mukana tarviketeline, joka voidaan asentaa vaunun ulko- tai sisäpuolelle. 2 pientä ja 2 pientä lukittavaa pyörää. Grilli toimitetaan 90 %:sti koottuna. Helppo käyttöönotto noin 10 minuutissa. Käytä L-kokoista Mustang-suojapeitettä 240418 (ei sisälly toimitukseen). Takuu 5 vuotta.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

    Toivelistani

        No Favorites