Kertakäyttösavustin

Mustang kertakäyttösavustin mahdollistaa savustamisen helposti missä tahansa.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mustang kertakäyttösavustin mahdollistaa savustamisen helposti missä tahansa. Kertakäyttösavustinta käytetään kuten mitä tahansa savustuslaatikkoa ja siihen pätevät savustuksen yleiset ohjeet. Laatikossa on valmiina puhdas leppähake, joka riittää n. 1,2 kg painoisen tuotteen savustamiseen. Ilman haketta savustinta voi käyttää myös höyryttämiseen.
Savustin koostuu kahdesta foliovuoasta, joiden välissä on ritilä. Kannen läpi puhkaistaan kaksi n. 3-4 mm kokoista reikää. Reikien koko vaikuttaa muodostuvan savun määrään. Pienemmillä rei`illä savun määrä ja maun voimakkuus lisääntyvät, ja suuremmat rei`ät tuottavat miedomman savun maun. Ilman reikiä savustinta voi käyttää myös uunissa.
Savutettava tuote asetetaan ritilän päälle ja laatikko suljetaan taittamalla laatikon reunoja. Suljettu savustin asetetaan lämmönlähteen päälle ja sitä lämmitetään ensin täydellä teholla n. 20 minuuttia, jonka jälkeen tehoa voi pienentää. Lämmönlähteenä voi käyttää esimerkiksi hiiligrilliä, kertakäyttögrilliä, kaasugrilliä tai keittolevyä.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

Toivelistani

      No Favorites