Search
Close this search box.

Kaasugrilli Carmel

4+1

Näyttävä ja komea Carmel-kaasugrilli laadukkaaseen grillaamiseen. Carmel on isokokoinen ja kovatehoinen kaasugrilli, joka sopii paljon grillaaville. Näyttävä neljällä rosteripolttimella ja sivukeittimellä varustettu kaasugrilli. Pääpolttimien teho … Lue lisää

Kaasugrilli Carmel

4+1

Näyttävä ja komea Carmel-kaasugrilli laadukkaaseen grillaamiseen. Carmel on isokokoinen ja kovatehoinen kaasugrilli, joka sopii paljon grillaaville. Näyttävä neljällä rosteripolttimella ja sivukeittimellä varustettu kaasugrilli. Pääpolttimien teho 12,8 kW ja sivukeitin 2,9 kW. Kokonaisteho 15,7 kW. Piezo-sytytys sisäänrakennettu jokaiseen säätönuppiin.
Grillausala 64 x 42 cm, joka on jaettu puolet mattaemaloidulle grillausritilälle 32 x 42 cm ja puolet mattaemaloidulle valurautaparilalle 32 x 42 cm. Lämmitysritilä 430 ruostumattomasta teräksestä 62,5 x 12 cm. Polttimien päällä, grillausritilän alla, 430 ruostumattomasta teräksestä valmistetut lämmönjakopellit, 2 kpl. Grillin tuplakansi, ohjauspaneli ja runko runko pulverimaalattua terästä. Tulilaatikon alla galvanoidusta teräksestä valmistettu rasvapelti. Grillin alla on tarvikekaappi suojapeitteen ja grillaustarvikkeiden säilytykseen. Kannessa lämpömittari. Grillin siirtelyä helpottaa 4 pientä pyörää. Käytä M-kokoista Mustang-suojapeitettä 602301, ei sisälly toimitukseen. Takuu 2 vuotta.

Tekniset tiedot

Käyttöohje

Lataa käyttöohjeet

grillausala

64 x 42 cm

Grillausala

4+1

Polttimien määrä

4 x 3,2 kW

Teho

Katso myös nämä

Maittavat herkut