Opal 4+1+1

Suuri ja näyttävä Opal-kaasugrilli on kauttaaltaan ruostumatonta terästä. Neljän polttimen grillissä valmistuu grillattavat isommallekin porukalle. Mukana myös sivupoltin ja infrapunavarraspaahdin.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Suuri ja näyttävä Opal-kaasugrilli on kauttaaltaan ruostumatonta terästä. Neljän polttimen grillissä valmistuu grillattavat isommallekin porukalle. Mukana myös sivupoltin ja infrapunavarraspaahdin. Mustang Opal on näyttävä kaasugrilli. Grillissä on neljä tehokasta poltinta ja infrapunavarraspaahdin. Varras sisältyy pakettiin. Sivukeittimellä valmistuu kasvikset, perunat ja kastikkeet. Grilli on kauttaaltaan ruostumatonta terästä ja upeasti valaistu. Säilytystilaa grillaustarvikkeille löytyy runsaasti kolmesta kaapista ja kahdesta vetolaatikosta. Sivutasot ovat taitettavissa, jotta grilli mahtuu pienempään säilytystilaan. Grillissä on myös vesihana. Grillausala 66 x 46 cm. Työskentelykorkeus 90 cm. 4 pääpoltinta,1 sivupoltin,1 infrapunavarraspaahdin takaosassa. 4 x 3,9 kW, sivukeitin 3,6 kW ja infrapuna takapoltin 4,5 kW. Kokonaisteho 23,7 kW. Materiaali kauttaaltaan ruostumatonta terästä. Kaksinkertainen grillikupu. Lämpömittari. Piezo sytytin. 1 kpl RST ritilä, 1 RST lämpöhylly sekä 1 kpl emaloitu valurautaparila. Valaistut kromatut ABS käyttökytkimet. Rasva-astia ruostumatonta terästä. 3 kaappia, 2 vetolaatikkoa. 2 Taitettava sivupöytä. Vesihana ja varraspaahdin moottoreineen sekä suojapeite sisältyvät pakettiin. Grillaustilassa halogeenivalot. 4 pientä + 2 lukittavaa kumipyörää.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

Toivelistani

      No Favorites