Pihagrilli Corner Steel

Corner Steel on tyylikäs pihagrilli, joka on tarkoitettu hiilille ja briketeille sekä teräskuvun ansioista myös puulle. Pihagrilli tuo tunnelmaa pihalle ja toimii myös grillinä. Pihagrilliin kuuluu ritilä ja varras.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mustang Corner Steel pihagrilli on tyylikäs pihagrilli, joka on tarkoitettu hiilille ja briketeille sekä teräskuvun ansioista myös puulle. Pihagrilli tuo tunnelmaa pihalle ja toimii myös grillinä. Grillausala 52 x 34 cm. Pihagrilliin kuuluu ritilä ja varras. Korkeus maasta tason yläreunaan 65 cm. Grillauskorkeus tästä n. 10-25 cm korkeampi.Kupu, tuhkaluukku ja pesäosan kyljet ruostumatonta terästä. Kivipinnoitettu pesä ja jalkaosa. Harmaat betonitasot.

Tärkeä tiedote: Mustang pihagrillien käyttöohjeisiin on lisätty vähimmäisetäisyydet tulenarkoihin materiaaleihin. Kaikkien, myös jo asennettujen, pihagrillien suojaetäisyyksien toteutuminen tulee tarkistaa käyttäjän toimesta.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

    Toivelistani

        No Favorites