Pihagrilli Mussala

Mussala on tyylikäs pihagrilli, joka on tarkoitettu hiilille ja briketeille sekä teräskuvun ansioista myös puulle. Pihagrilli tuo tunnelmaa pihalle ja toimii myös grillinä. Pihagrilliin kuuluu ritilä ja varras.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mustang Mussala pihagrilli on tyylikäs pihagrilli, joka on tarkoitettu hiilille ja briketeille sekä teräskuvun ansioista myös puulle. Pihagrilli tuo tunnelmaa pihalle ja toimii myös grillinä. Korkeus 208 cm. Grillausala 52 x 34 cm. Pihagrilliin kuuluu ritilä ja varras. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kupu ja tuhkaluukku, rapattu jalkaosa, harmaat betonitasot.

Tärkeä tiedote: Mustang-pihagrillien käyttöohjeisiin on lisätty vähimmäisetäisyydet tulenarkoihin materiaaleihin. Kaikkien, myös jo asennettujen, pihagrillien suojaetäisyyksien toteutuminen tulee tarkistaa käyttäjän toimesta.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

    Toivelistani

        No Favorites