Pihagrilli Nekala

Näyttävä pihagrilli, joka luo tunnelmaa pihalle, mutta toimii myös grillinä. Pihatakan huuva ja piippu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Muuten takan runko on pulverimaalattua terästä ja lämpöäkestäviä tiiliä. Takassa mukana halkaisijaltaan 47 cm grillausritilä. Grillausritilän korkeutta ja asentoa voidaan säätää. Piipunhattu estää sateen pääsyn suoraan takan sisälle. Takan alla tila polttopuiden säilytykseen.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Näyttävä pihagrilli, joka luo tunnelmaa pihalle, mutta toimii myös grillinä. Pihatakan huuva ja piippu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Muuten takan runko on pulverimaalattua terästä ja lämpöäkestäviä tiiliä. Takassa mukana Ø 47 cm ruostumattomasta teräksestä valmistettu grillausritilä. Grillausritilän korkeutta ja asentoa voidaan säätää. Piipunhattu estää sateen pääsyn suoraan takan sisälle. Takan alla tila polttopuiden säilytykseen. Neljä pientä siirtopyörää helpottavat pihatakan siirtelyä. Mitat 70 x 70 x 226 cm. Sisältää suojapeitteen. Takuu 1 vuosi.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

    Toivelistani

        No Favorites