Ruby 6+1+1

Suuri ja näyttävä, upeasti valaistu Ruby-kaasugrilli on kauttaaltaan ruostumatonta terästä. Isokokoinen, kuuden polttimen grilli sopii paljon grillaaville. Mukana myös sivupoltin ja infrapunavarraspaahdin.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Suuri ja näyttävä, upeasti valaistu Ruby-kaasugrilli on kauttaaltaan ruostumatonta terästä. Isokokoinen, kuuden polttimen grilli sopii paljon grillaaville. Mukana myös sivupoltin ja infrapunavarraspaahdin. Mustang Ruby on suuri ja näyttävä kaasugrilli. Reilun kokoisella 96 x 46 cm grillausalalla mahtuu grillaamaan suuremmallekin porukalle. Grillissä on kuusi tehokasta poltinta ja infrapunavarraspaahdin. Varras sisältyy pakettiin. Sivukeittimellä valmistuu kasvikset, perunat ja kastikkeet. Grilli on kauttaaltaan ruostumatonta terästä ja upeasti valaistu. Säilytystilaa grillaustarvikkeille löytyy runsaasti kahdesta kaapista ja kolmesta vetolaatikosta. Edestä vedettävä, isokokoinen rasvapelti helpottaa puhdistamista. Grillausala 96 x 46 cm. Grillauskorkeus 90 cm. Materiaali kauttaaltaan ruostumatonta terästä. Piezo-sytytin. Pääpolttimet 6 x 3,9 kW, sivupoltin 3,6 kW, infrapuna takapoltin 4,5 kW. Kokonaisteho 31,5kW. Kaasunkulutus 2328 g/h. Infrapunavarraspaahdin takaosassa. 2 kpl rst-ritilöitä sekä valurautaparila. Valaistut käyttökytkimet. Valaistu grillausalue. Suojapeite sisältyy. Varras kiinnikkeineen sisältyy (2019). Kaksi rst-kaappia, 3 rst -vetolaatikkoa. Edestä vedettävä isokokoinen rasvapelti.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

Toivelistani

      No Favorites