Santa Fe 4+1

Santa Fe on keskikokoinen rosterigrilli. Tyylikäs ulkoasu on viimeistelty kuvun ikkunalla. Grillissä on neljä poltinta ja sivupoltin.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Santa Fe on keskikokoinen rosterigrilli. Tyylikäs ulkoasu on viimeistelty kuvun ikkunalla. Grillissä on neljä poltinta ja sivupoltin. Grillausala 62 x 45,5 cm. Työskentelykorkeus 86 cm. 4 RST poltinta 3,5kW, sivupoltin terästä 3,2kW. Kokonaislämpöteho (kaikki kaasuluokat): 17,2kW. RST-grillikupu ikkunalla ja lämpömittarilla. Valurauta parila ja ritilä. Emaloidut poltinsuojat. Sivupöydät rosteria. Musta pulverimaalattu kärry, ovet rosteria. 4 pyörää, joista 2 lukittavia. Kaasunkulutus 1252 g/h.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

Toivelistani

      No Favorites