Savustuspala tammi

Savustuspala, jonka savu tuo grillattaviin tai savustettaviin ruokiin puulaadun aromit. Tuotettu 100% uudesta kasvupuusta. Ei lisäaineita. Tammi on maultaan mieto, ja sopii hyvin kaikkeen savustamiseen ja grillaukseen, jossa halutaan vahvistaa savunmakua. Soveltuu erityisesti käytettäväksi kamado-grillien kanssa.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Savustuspala, jonka savu tuo grillattaviin tai savustettaviin ruokiin puulaadun aromit. Tuotettu 100% uudesta kasvupuusta. Ei lisäaineita. Tammi on maultaan mieto, ja sopii hyvin kaikkeen savustamiseen ja grillaukseen, jossa halutaan vahvistaa savunmakua. Soveltuu erityisesti käytettäväksi kamado-grillien kanssa. 8 l.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Close Menu

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

Toivelistani

      No Favorites