Savuton hiiligrilli Penny

Savuton Penny-hiiligrilli sopii käryttömän grillaamisen ystäville. Savuttomassa hiiligrillissä on sisäänrakennettu tuuletin, joka puhaltaa ilmaa suoraan hiiliin. Näin hiilet palavat huomattavasti kuumempina, puhtaammin ja tehokkaammin. Grilli on suunniteltu niin, ettei rasva ei tipu suoraan hiilien päälle, joten grillatessa ei synny savua. Erinomainen kaupunkiin tai automatkoille.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Savuton Penny-hiiligrilli sopii käryttömän grillaamisen ystäville. Savuttomassa hiiligrillissä on sisäänrakennettu tuuletin, joka puhaltaa ilmaa suoraan hiiliin. Näin hiilet palavat huomattavasti kuumempina, puhtaammin ja tehokkaammin. Grilli on suunniteltu niin, ettei rasva ei tipu suoraan hiilien päälle, joten grillatessa ei synny savua. Erinomainen kaupunkiin tai automatkoille. Grilli on käyttövalmis nopeasti viidessä minuutissa! Grillin voi laittaa huoletta mille tahansa pöydälle, tuplaseinärakenteen ansiosta ulkokuori ei kuumene polttavaksi. Erittäin kätevä esim. retkeilijöille tai karavaanareille. Kuljetuspussi sisältyy pakkaukseen. Ulkopuoli pulverimaalattu metalli. Sisäpuoli RST410. Kromattu ritilä.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

    Toivelistani

        No Favorites