Torres sähkögrilli harmaa

Torres-sähkögrilli sopii käryttömän grillaamisen ystäville ja kaupunkeihin. Tarttumattomaksi käsitelty paistopinta-ala vähentää rasvan käytön tarvetta.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mustang Torres sähkögrilli on tehokas, näppäränkokoinen sähkögrilli. Grillauspinta-alan halkaisija on 46 cm. Grillauspinta on tarttumattomaksi pinnoitettua parilaa. Paistopinnan alla on rasva-astia. Grillin työkorkeus on 85 cm. Kupu on irroitettavissa. Grillissä on irroitettava termostaatti ja merkkivalo. Grillin varteen on kiinnitetty kätevä laskutaso. Työkorkeus 85 cm. Teho 2000W. Rasva-astia paistopinnan alla. Suljettava /irrotettava kupu. Irrotettava termostaatti. Merkkivalo.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

Toivelistani

      No Favorites