Trek hiiligrilli

Helposti mukaan otettavassa ja kevyessä Trek-hiiligrillissä on taittuvat jalat ja mukana tulee kantopussi. Helppo ottaa mukaan, ja kuljettaa jäähtyneet hiilet jäteastiaan kokoontaittuvan grillin sisässä.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Helposti mukaan otettavassa ja kevyessä Trek-hiiligrillissä on taittuvat jalat ja mukana tulee kantopussi. Helppo ottaa mukaan, ja kuljettaa jäähtyneet hiilet jäteastiaan kokoontaittuvan grillin sisässä. Mustang Trek hiiligrilli on kevyt ja kokoontaittuva grilli, joka on helppo ottaa mukaan piknikille, metsään, retkille ja matkoille. Grilli menee pieneen tilaan ja on helppo kantaa mukana. Hiiligrilli taittuvilla jaloilla, pakattuna kantolaukkuun. Grillausala 43,5 x 25,5 cm. Grillausritilä valmistettu 430 ruostumattomasta teräksestä. Runko 430 ruostumatonta terästä. Pakattu kantolaukkuun, joka mahdollistaa grillin ottamisen mukaan picniceille tai metsälle. Pakattu pieneen tilaan. Takuu 1 vuosi.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

Toivelistani

      No Favorites