Varras-hiiligrilli 6 vartaalla

Todella kätevä varras-hiiligrilli, jossa lämpiminä kesäiltoina paistuu herkullista pikkupurtavaa perheelle ja ystäville! Kevyt, 50 cm jaloilla oleva grilli on kompaktin kokoinen ja kokoontaitettava, grilli ei vaadi suurta säilytystilaa ja on helposti siirreltävissä paikasta toiseen. Mukana kuusi varrasta, joissa paistuvat niin lihat, makkarat, juurekset ja muut grilliherkut!

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Todella kätevä varras-hiiligrilli, jossa lämpiminä kesäiltoina paistuu herkullista pikkupurtavaa perheelle ja ystäville! Kevyt, 50 cm jaloilla oleva grilli on kompaktin kokoinen ja kokoontaitettava, grilli ei vaadi suurta säilytystilaa ja on helposti siirreltävissä paikasta toiseen. Mukana kuusi rst-varrasta, joissa paistuvat niin lihat, makkarat, juurekset ja muut grilliherkut! Rosteria. Grillausala 50 x 30 cm.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

    Toivelistani

        No Favorites