Grillausylivoimaa

Hyvien hetkien puolesta

Grillaaminen tuo mieleen vain hyviä mielleyhtymiä: aurinkoisia päiviä, herkullisia tuoksuja ja yksinkertaisia, mutta täyteläisiä makuja. Laadukas grilli palvelee vuosia ja luo muistoja perheen ja ystävien kanssa vietetyistä hetkistä. Mustang onkin syntynyt halusta nauttia kiireettömästä ruuanlaitosta yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Yhdessäolo ja hyvä ruoka on jokaisen päivän kohokohta.

Grillauksessa kokeillaan aina jotakin uutta ja kaikki grillaustavat ovat sallittuja. Joku grillaa perinteisesti makkaraa ja pihviä sudennälkäisille, toinen simpukoita juhlaillalliselle. Joskus on tärkeää saada ruoka pöytään nopeasti, ja toisena päivänä paistia haudutetaan vuorokauden ympäri.

Mustang tarjoaa kaiken grillaamiseen tarvittavan ja täyttää laajalla valikoimallaan vaativankin grillaajan tarpeet. Grillimallistoon kuuluu eri käyttötilanteisiin sopivia grillejä, aina isoimmista kaasugrilleistä näppäränkokoisiin pallogrilleihin, erilaiset grillausmuodot huomioiden. Jokainen tuote on huolella loppuun asti viimeistelty. Tuotteessa on kaikki oleelliset toiminnallisuudet, muttei mitään ylimääräistä. Mustangin grillaustarvikkeilla grillaus sujuu rennosti. Liha-, kasvis- ja kalaruoat valmistuvat niille suunnitelluilla välineillä vaivattomasti. Tuotesarja sisältää myös sytytystarvikkeita ja tarjoilutuotteita. Ulkokeittiön ritilät, parilat ja rosteripinnat puhdistat Mustangin huolella valikoiduilla puhdistusvälineillä.

Mustang seuraa ja elää aikaa. Aina löytyy jotakin uusia herkkuja vanhojen klassikoiden rinnalle. Grillaus aiheuttaa ehtymätöntä kokeilunhalua, jonka ainoa mittari on onnistunut lopputulos. Haluamme, että grillaajat saavat grilleistään parhaan mahdollisen irti. Siksi tarjoamme myös toimiviksi todettuja käyttövinkkejä ja herkullisia reseptejä – jotta sinä voi nauttia grillaamisesta enemmän.

Mustang on Tammer Brands Oy:n omistama tuotemerkki. Tammer Brands on vahvasti kansainvälinen yritys, jonka motivaattorina on ihmisten elämänlaadun parantaminen helposti saatavilla olevien, harkittujen ja monipuolisten tuotteiden kautta, jotka tuottavat loppukäyttäjilleen iloa ja hyötyä. Kun tuotteet tuottavat loppukäyttäjälleen iloa, hyötyä ja arjen helppoutta, sekä tukevat jälleenmyyntiasiakkaitten liiketoimintaa, on brändien rakentamisessa ja tuotteistuksessa onnistuttu. Tammer Brandsin missio, halu parantaa ihmisten elämänlaatua, lähtee arjen ja erilaisten ihmisten tarpeiden ja ongelmien ymmärtämisestä. Tammer Brands -brändit auttavat ihmisiä nauttimaan elämästä enemmän.

 Lue lisää Tammer Brandsistä tammerbrands.fi

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.