Tuotetuki

Mustang-tukipalvelu

Mustang-tarvikkeita ja varaosia voi ostaa hyvin varustetuilta jälleenmyyjiltä. Jos tarvittavaa varaosaa ei löydy, voit kääntyä osaavan tukipalvelumme puoleen huolto@mustang-grill.com tai 0600-550738 (0,89 €/min + pvm/mpm). Puhelinpalvelu palvelee ma-pe klo 9-13.

Olemme sinuun yhteydessä noin 7 arkipäivän kuluessa. Palvelun nopeuttamiseksi ota yhteyttä tämän sivun yhteydenottolomakkeella.

Ennen yhteydenottoa selvitä seuraavat asiat valmiiksi asian käsittelyn nopeuttamiseksi:

  • Tuotteen mallinimi
  • Laitteen koodi
  • Varaosan numero ja nimi, kun kyse varaosasta

Takuun hakeminen

Pahoittelemme, mikäli tuotteemme ei ole vastannut odotuksianne.
Kuluttajasuojalain mukaan ensisijainen valmistusviallisen tuotteen palautuspaikka on myyjäliike, joten olkaa ensin yhteydessä myyjäliikkeeseen, josta olette tuotteen ostaneet.

Palautteenne on meille kuitenkin ensisijaisen tärkeää tuotekehityksen ja laadunvalvonnan kannalta. Mustang-grill.comissa kuluttajavalitukset käsitellään aina kirjallisena. Tämä vähentää väärinymmärryksiä ja parantaa Teidän oikeusturvaanne.

Mikäli epäilet tuotteessa olevan materiaali- tai valmistusvirheen, pyydämme Teitä täyttämään oheiseen lomakkeeseen tarvittavat tiedot mahdollisimman tarkasti, jotta voimme käsitellä hakemuksenne asianmukaisesti ja mahdollisimman nopeasti.

HUOM: Mikäli katsomme lomakkeen tietojen perusteella aiheelliseksi, että tuote on lähetettävä meille nähtäväksi, ilmoitamme siitä Teille erikseen. Tuotepalautusta ei hyväksytä, ellei palautuksesta ole sovittu etukäteen.

Mustang-grill.comin täytyy todeta tuotteen valmistusvirhe, ennen kuin tuote voidaan korvata. Vialliset tuotteet korvataan toimittamalla tilalle uusi tuote. Mikäli tuotetta ei ole enää saatavana, Mustang-grill.com pidättää oikeuden korvaukseen vastaavalla tuotteella.

Mustang on Tammer Brands Oy:n omistama tuotemerkki ja sovellamme Tammer Brandsin kuluttajapalvelun käytäntöjä. Lue lisää kuluttajapalvelun tietosuojasta täältä.

Kiitos yhteydenotostanne ja vaivannäöstänne!

Tukipalvelu

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.