MUSTANG TAKUUOHJELMAT

Mustangin tuotteet on valmistettu huolellisesti ja niiden laatu on testattu ennen tuotteiden lähtöä tehtaalta. Grillit kuuluvat myös takuun piiriin.
Tarkista grillin takuu käyttöohjeesta.

Mustang kaasugrillit 10 vuoden takuuohjelma

Grillin tulilaatikko  10 vuotta, läpiruostumistakuu. 5 vuoden takuu emaloinnille. Ei koske värimuunnoksia. Ei koske käytöstä aiheutuvaa kulumista.

Grillausritilät ja – parilat mattaemaloitua valurautaa / ruostumatonta terästä  10 vuotta, läpiruostumistakuu. Ei koske käytöstä aiheutuvaa kulumista, pintaruostetta tai värimuunnoksia.

Grillin kansi  5 vuotta, läpiruostumistakuu. 2 vuoden takuu pulverimaalaukselle. Ei koske värin haalistumista tai lasin tummumista. Ei koske käytöstä aiheutuvaa kulumista.

Lämmönjakopellit emaloitua terästä / ruostumatonta terästä  5 vuotta, läpiruostumistakuu. Ei koske käytöstä aiheutuvaa kulumista tai värimuunnoksia.

Polttimet ruostumatonta terästä  5 vuotta, läpiruostumistakuu. Ei koske käytöstä aiheutuvaa kulumista tai värimuunnoksia.

Keraaminen infrapunapoltin  2 vuotta. Ei koske käytöstä aiheutuvaa kulumista.

Grillin muut osat  2 vuotta. Ei koske käytöstä aiheutuvaa kulumista.

 

10 vuoden takuuohjelma koskee seuraavia kaasugrillimalleja:

613334 Mustang Connoisseur 5+1 

613318 Mustang Connoisseur 4+1

613313 Mustang Connoisseur 3+1

325424 Mustang Sapphire 5+2

325423 Mustang Sapphire 4+1

300506 Mustang Ametist 6+2

625714  Mustang Black Diamond 6+2

316289 Mustang Jewel 6

316288 Mustang Pearl 4

 

Mustang kaasugrillit 2 vuoden takuu

Grillin kansi  2 vuotta, läpiruostumistakuu. Ei koske käytöstä aiheutuvaa kulumista, värin haalistumista tai värimuutoksia.

Grillin tulilaatikko  2 vuotta, läpiruostumistakuu. Ei koske käytöstä aiheutuvaa kulumista, värin haalistumista tai värimuunnoksia

Grillausritilät ja – parilat mattaemaloitua valurautaa / emaloitua terästä  2 vuotta, läpiruostumistakuu. Ei koske käytöstä aiheutuvaa kulumista tai pintaruostetta.

Lämmönjakopellit pinnoitettua terästä  2 vuotta, läpiruostumistakuu. Ei koske käytöstä aiheutuvaa kulumista tai värimuunnoksia.

Polttimet ruostumatonta terästä  2 vuotta, läpiruostumistakuu. Ei koske käytöstä aiheutuvaa kulumista tai värimuunnoksia.

Grillin muut osat  2 vuotta. Ei koske käytöstä aiheutuvaa kulumista.

 

Mustang kamado-grillit 10 vuoden takuuohjelma

Grillin keraaminen kansi ja pohjaosa  10 vuoden rajoitettu takuu*. Ei koske lasitteen hiushalkeamia. Ei koske käytöstä aiheutuvaa kulumista tai värimuunnoksia.

Keraaminen tulipesä ja tulirengas  10 vuoden rajoitettu takuu*. Ei koske käytöstä aiheutuvaa kulumista tai värimuunnoksia.

Grillausritilä, korokeritilä, grillausjärjestelmän teräsosat  10 vuotta, läpiruostumistakuu. Ei koske käytöstä aiheutuvaa kulumista, pintaruostetta tai värimuunnoksia.

Grillin vaunu, metallivanteet, sarana  5 vuotta, läpiruostumistakuu. 2 vuoden takuu pulverimaalaukselle. Ei koske värin haalistumista tai pintaruostetta. Ei koske käytöstä aiheutuvaa kulumista.

Sivutasot  5 vuotta, halkeamattomuustakuu. 2 vuoden takuu pulverimaalaukselle. Ei koske värin haalistumista. Ei koske käytöstä aiheutuvaa kulumista. Ei koske homehtumista.

Lasikuitutiiviste, lämpömittari, hiiliritilä, deflektori, moottorivartaan teräsrengas  2 vuotta. Ei koske värin haalistumista.

*10 vuoden rajoitettu takuu: Takuu ei ole voimassa, jos grilli on altistunut voimakkaalle sateelle, grillin sisälle on päässyt vettä tai muita nesteitä. Takuu ei ole voimassa, jos grilli on sytytetty käyttäen sytytysnesteitä tai muita palavia nesteitä. Takuu ei ole voimassa, jos grillin polttoaineena on käytetty puuta tai muita palavia materiaaleja. Takuu ei ole voimassa, jos grilli on sammutettu vedellä. Takuu ei ole voimassa, jos grilli on säilytetty käyttöohjeiden vastaisesti.

Jos tuotteessa tai tuotteen osissa ilmenee vika takuuaikana, ole yhteydessä suoraan grillin ostopaikkaan. Viallisen tai puuttuvan osan tilalle lähetään uusi osa, mutta ei vastata viallisen tai puuttuvan osan vaihdosta grilliin. Itse koottavissa grilleissä asiakas vastaa aina itse osan vaihtamisesta grilliin ohjeiden mukaisesti.

Ennen takuuvaatimusten esittämistä lue käyttöohje huolella läpi ja tarkista, että takuuvaatimus ei johdu käyttöohjeiden vastaisesta käytöstä tai huollon laiminlyönnistä. Takuu ei ole voimassa, mikäli tuotetta käytetään kaupallisessa käytössä.

 

10 vuoden takuuohjelma koskee seuraavia kamado-grillimalleja:

325391 Mustang Kamado XXL

325389 Mustang Kamado XL

325387 Mustang Kamado L

325385 Mustang Kamado M

325383 Mustang Kamado S

 

Yleistä takuussa

Jos tuotteessa tai tuotteen osissa ilmenee vika takuuaikana, ole yhteydessä suoraan grillin ostopaikkaan. Viallisen tai puuttuvan osan tilalle lähetään uusi osa, mutta ei vastata viallisen tai puuttuvan osan vaihdosta grilliin. Itse koottavissa grilleissä asiakas vastaa aina itse osan vaihtamisesta grilliin ohjeiden mukaisesti.

Ennen takuuvaatimusten esittämistä lue käyttöohje huolella läpi ja tarkista, että takuuvaatimus ei johdu käyttöohjeiden vastaisesta käytöstä tai huollon laiminlyönnistä.

Takuu ei ole voimassa, mikäli tuotetta käytetään kaupallisessa käytössä.

 

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.