Search
Close this search box.

Jälleenmyyjäksi

Hienoa, että Mustangin grillauskulttuuri kiinnostaa sinua. Toivotamme tervetulleiksi jälleenmyyjät, jotka arvostavat erinomaisella hinta-laatusuhteella varustettuja, loppuun asti suunniteltuja grillaus-, savustus- ja pizzanpaistotuotteita. Olipa liikkeesi verkossa tai kivijalkamyymälässä, olemme valmiita auttamaan sinua auttamaan asiakkaitasi tekemään yksilöllisiä grillivalintoja.

Mustang on Tammer Brands Oy:n omistama tuotemerkki. Tutustu Tammer Brandsiin tammerbrands.fi ja lue lisää asiakkuudesta.

 

Laaja valikoima

Mustang-tuotteet ovat aina tarkkaan suunniteltuja. Tunnemme grillauskulttuurin ja tuomme juuri oikeat tuotteet saatavillesi. Grillauksessa kaikki tavat grillata ovat sallituja. Grillimallistoon kuuluu eri käyttötilanteisiin sopivia grillejä, aina isoimmista kaasugrilleistä näppäränkokoisiin pallogrilleihin, erilaiset grillausmuodot ja trendit huomioiden.

Jokainen Mustang-tuote on huolella loppuun asti viimeistelty. Tuotteessa on kaikki oleelliset toiminnallisuudet mitä tuotteelta tarvitaan. Mustangin grillaustarvikkeilla grillaus sujuu rennosti. Liha-, kasvis- ja kalaruoat valmistuvat niille suunnitelluilla välineillä vaivattomasti. Tuotesarja sisältää myös sytytystarvikkeita ja tarjoilutuotteita. Ulkokeittiön ritilät, parilat ja rosteripinnat puhdistat Mustangin huolella valikoiduilla puhdistusvälineillä. Valikoimasta löytyy kaikki mitä grillaukseen tarvitaan.

 

Showroom

Mustang-tuotteisiin pääset fyysisesti tutustumaan Tammer Brands Oy:n näyttelytilassa Tampereella. Myyntinäyttelymme on kokonaisuudessaan Pohjoismaiden suurin. Voit varata oman osto- ja tutustumisaikasi yhteyshenkilöltäsi.

Markkinointi

Brändimarkkinointimme huolehtii brändin näkyvyydestä ja uutuuksien lanseerauksesta tuoteryhmän tärkeimmissä kuluttajatapahtumissa sekä somessa ja verkossa. Lisäksi tuotamme myyntisi tueksi laadukkaat myymälämateriaalit, tuotepakkaukset, tuotetiedon sekä kuvat ja videot.

Shop in shop

Tehosta myyntiäsi ja saa uusia asiakkaita! Valmiissa visuaalisessa ja kaupallisessa Shop in shop -myymäläkonseptissa Mustang-tuotteet ovat entistäkin selkeämmin ja houkuttelevammin esillä. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun myymälääsi sopiva ratkaisu tai verkkokauppaasi sopiva e-shop-in-shop.

Aineistogalleria

Myyntisi ja markkinointisi tueksi olemme koonneet aineistogallerian käyttöösi. Löydät galleriasta brändikuvat, esitteet, logot, videot jne. Aineistogalleriaan pääset tästä.