Search
Close this search box.

Tietoa meistä

Mustang − Grillausylivoimaa

Grillaaminen tuo mieleen vain hyviä mielleyhtymiä: aurinkoisia päiviä, herkullisia tuoksuja ja yksinkertaisia, mutta täyteläisiä makuja. Laadukas grilli palvelee vuosia ja luo muistoja perheen ja ystävien kanssa vietetyistä hetkistä. Mustang onkin syntynyt halusta nauttia kiireettömästä ruuanlaitosta yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Yhdessäolo ja hyvä ruoka on jokaisen päivän kohokohta.

Grillauksessa kokeillaan aina jotakin uutta ja kaikki grillaustavat ovat sallittuja. Joku grillaa perinteisesti makkaraa ja pihviä sudennälkäisille, toinen simpukoita juhlaillalliselle. Joskus on tärkeää saada ruoka pöytään nopeasti, ja toisena päivänä paistia haudutetaan vuorokauden ympäri. Mustang-grillaaja hyödyntää monipuolisesti kaikki grillausmetodit ja tekeminen on yhtä tärkeää kuin erityisen hyvä ruoka. Myös kotona tehty maailman paras pizza kuuluu ihan jokaiseen päivään. Mustang hemmottelee pizzanpaistajia laajalla valikoimalla laadukkaita pizzauuneja ja pizzanpaistotarvikkeita.

Grillaukseen Mustang tarjoaa kaiken tarvittavan ja täyttää laajalla valikoimallaan vaativankin grillaajan tarpeet. Grillimallistoon kuuluu eri käyttötilanteisiin sopivia grillejä, aina isoimmista kaasugrilleistä näppäränkokoisiin pallogrilleihin, erilaiset grillausmuodot huomioiden.

Jokainen Mustang-tuote on huolella loppuun asti viimeistelty. Tuotteessa on kaikki oleelliset toiminnallisuudet mitä tuotteelta tarvitaan. Mustangin grillaustarvikkeilla grillaus sujuu rennosti. Liha-, kasvis- ja kalaruoat valmistuvat niille suunnitelluilla välineillä vaivattomasti. Tuotesarja sisältää myös sytytystarvikkeita ja tarjoilutuotteita. Ulkokeittiön ritilät, parilat ja rosteripinnat puhdistat Mustangin huolella valikoiduilla puhdistusvälineillä.

Mustang elää ja seuraa aikaa. Aina löytyy jotakin uusia herkkuja vanhojen klassikoiden rinnalle. Grillaus aiheuttaa ehtymätöntä kokeilunhalua, jonka ainoa mittari on onnistunut lopputulos. Haluamme, että grillaajat saavat grilleistään parhaan mahdollisen irti. Siksi tarjoamme myös toimiviksi todettuja käyttövinkkejä ja herkullisia reseptejä – jotta sinä voit onnistua ja nauttia grillaamisesta enemmän. Luodaan yhdessä grillauskulttuuria, jossa kaikki grillaustavat ovat sallittuja.

Tammer Brands

Mustang on Tammer Brands Oy:n omistama tuotemerkki. Tammer Brands on vahvasti kansainvälinen yritys, jonka motivaattorina on ihmisten elämänlaadun parantaminen helposti saatavilla olevien, harkittujen ja monipuolisten tuotteiden kautta, jotka tuottavat loppukäyttäjilleen iloa ja hyötyä. Kun tuotteet tuottavat loppukäyttäjälleen iloa, hyötyä ja arjen helppoutta, sekä tukevat jälleenmyyntiasiakkaitten liiketoimintaa, on brändien rakentamisessa ja tuotteistuksessa onnistuttu. Tammer Brandsin missio, halu parantaa ihmisten elämänlaatua, lähtee arjen ja erilaisten ihmisten tarpeiden ja ongelmien ymmärtämisestä.

Lue lisää Tammer Brandsistä tammerbrands.fi

Yhteystiedot
Mustang grillit ja grillaustarvikkeet
Tammer Brands Oy
Viinikankatu 36
33800 Tampere
puh. 03 2521 111
marketing@tammerbrands.fi
Tuotetuki

Tuotetuki palvelee täällä.