Kaasugrilli Caravan

Mustang Caravan on yhden polttimen kokoontaitettava kaasugrilli, joka on kätevä ottaa mukaan esimerkiksi matkailuautoon tai veneeseen. Sopii myös pikkugrilliksi vain vähän kerrallaan grillaaville. Grillausala n. 48 x 35 cm.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mustang Caravan on yhden polttimen kokoontaitettava kaasugrilli, joka on kätevä ottaa mukaan esimerkiksi matkailuautoon tai veneeseen. Sopii myös pikkugrilliksi vain vähän kerrallaan grillaaville. Grillausala n. 48 x 35 cm. Ovaalinmuotoinen kokoontaitettava kaasugrilli. 1 kpl RST polttimia 3,4 kW. Kaasunkulutus 225 g/h. Kupu matta mustaksi maalattua terästä. Kädensija kuumuutta kestävää muovia. Sivupöydät muovia. Roiskekaukalo mustaksi maalattua terästä. Valurauta ritilä Piezosytytys (työnnä ja käännä). Liitäntä 10 mm kaasuletkulle. Paineenalennusventtiili ja letku eivät kuulu toimitukseen. Huom! Ei adapteria pikkupulloille (A4 tai kierreliittimellä olevalle).

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

    Toivelistani

        No Favorites