Pihagrilli Spring Slate

Spring Slate pihagrilli on tyylikäs liuskekivestä valmistettu pihagrilli, joka on tarkoitettu hiilille ja briketeille. Pihagrilli tuo tunnelmaa pihalle ja toimii myös grillinä. Pihagrillin mukana tulee ritilä.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mustang Spring Slate pihagrilli on tyylikäs liuskekivestä valmistettu pihagrilli, joka on tarkoitettu hiilille ja briketeille. Pihagrilli tuo tunnelmaa pihalle ja toimii myös grillinä. Korkeus 187 cm. Grillausala 52 x 34 cm. Pihagrilliin kuluu ritilä. Liuskekivipinnoitettu piippu, kupu ja jalkaosa. Ruskea betonitaso. Pihagrillissä on tuhkaluukku.

Tärkeä tiedote: Mustang-pihagrillien käyttöohjeisiin on lisätty vähimmäisetäisyydet tulenarkoihin materiaaleihin. Kaikkien, myös jo asennettujen, pihagrillien suojaetäisyyksien toteutuminen tulee tarkistaa käyttäjän toimesta.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

    Toivelistani

        No Favorites