Pihagrilli Tampere Slate

Tampere Slate on tyylikäs liuskekivestä valmistettu pihagrilli, joka on tarkoitettu hiilille ja briketeille. Pihagrilli tuo tunnelmaa pihalle ja toimii myös grillinä. Pihagrillin mukana ritilä ja varras.

Tekniset tiedot

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mustang Tampere Slate pihagrilli on tyylikäs liuskekivestä valmistettu pihagrilli, joka on tarkoitettu hiilille ja briketeille. Pihagrilli tuo tunnelmaa pihalle ja toimii myös grillinä. Korkeus 195 cm. Grillausala 52 x 34 cm. Korkeus maasta tason yläreunaan 68 cm. Grillauskorkeus tästä n. 10-25 cm korkeampi. Pihagrillin mukana tulee ruostumatomasta teräksestä valmistettu ritilä ja varras. Pihagrillissä on tuhkaluukku. Kupu ja pesäosan kyljet, pesä ja jalkaosa liuskekivipinnoitettu. Harmaat betonitasot.

Tärkeä tiedote: Mustang-pihagrillien käyttöohjeisiin on lisätty vähimmäisetäisyydet tulenarkoihin materiaaleihin. Kaikkien, myös jo asennettujen, pihagrillien suojaetäisyyksien toteutuminen tulee tarkistaa käyttäjän toimesta.

Tekniset tiedot

Tuotevertailu

Lisää tuotevertailuun

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjäsi tästä.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.

    Toivelistani

        No Favorites