Ekologiset kookosbriketit

Kookosbriketeillä tehokas ja puhdas hiillos biopohjaisesti

Kookosbriketit ovat ekologisesti kestäviä ja biopohjaisia. Kun käytämme kookospähkinän kuoria brikettien valmistukseen, käännämme biojätteet kestävään biopohjaiseen muotoon ja myötävaikutamme siten kiertotalouteen. Lisäksi tämä auttaa vähentämään painetta puiden kaatoon. Yhtään puita ei kaadeta kookosbrikettiemme valmistamiseen. Ne ovat 100 % puuttomia.

Materiaalin tiheyden vuoksi kookospähkinän kuoret tarjoavat täydelliset ominaisuudet käytettäväksi grillibriketeissä. Kiloon kookosbrikettien valmistamiseen tarvitaan huomattavasti vähemmän raaka-ainetta, kuin vastaavaan määrään puupohjaisten brikettien valmistamiseen.

Kookosbriketit syttyvät helposti, varsinkin käytettäessä piippusytytintä. Ne saavuttavat helposti korkeita lämpötiloja ja ovat tunnettuja niiden pitkästä paloajasta. Brikettimme paloaika on noin 3 tuntia. Kookosbriketit ovat tunnettuja hyvin puhtaasta palamisesta sekä vähäisestä tuhkanmuodostumisesta. Palaessa muodostuu vähän savua ja vain hyvin pieni liekehtiminen, vaikka ruoasta tippuisi rasvaa brikettien päälle.

Käytämme brikettiemme valmistuksessa vain luonnollisia lisäaineita. Briketit eivät sisällä kemiallisia lisäaineita, joten niistä ei muodostu ei-toivottuja hajuja tai makuja grillattaviin ruokiin.

 

kookosbriketti

Mustang kookosbriketti

kookosbriketti

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.