Search
Close this search box.

Eväsretki on huviretki

Valmista maukkaat retkieväät kevyillä, helposti mukaan otettavilla pikkugrilleillä

Kevät ja kesä on aikaa jolloin pääsee nauttimaan ystävien kesken eväiden syömisestä ulkona. Mikä onkaan sen hauskempaa, kuin levittää viltti puiston nurmikolle ja ottaa ihania ja maukkaita ruokia ja juomia esille ja nauttia auringon paistaessa ja lintujen visertäessä.

Mustangin uudet Party ja Party Bucket -hiiligrillit ovat pieniä ja helppoja kantaa mukana. Ne soveltuvat erinomaisesti ruoan kypsentämiseen piknikillä tai vaikka kalareissulla. Valmistele eväsretken ruoat kotona, ja kypsennä makkarat, broilerifileet, pihvit sekä kasvikset helposti ja nopeasti Party ja Party Bucket -hiiligrilleillä.

Vaikka nälkä kuinka kurnii ja on kiire syömään, niin ota huomioon hiiligrillien sijoittelu ennen hiilien sytyttämistä. Hiiligrillit tulee sijoittaa lämpöä kestävälle alustalle. Vaikka grillin rakenne vähentää lämmön siirtymistä grillin ulkopuolelle, on turvallisuus aina otettava huomioon. Grillaamisen jälkeen hiiliä ei saa kaataa lähimpään roska-astiaan, vaan ne täytyy ottaa mukaan grillin kanssa. Hiilien ja tuhkan täytyy jäähtyä ennen niiden hävittämistä.

 

party bucket hiiligrilli

Näillä onnistut

Katso myös nämä