Search
Close this search box.
kaasugrilli connoisseur

Mustang Connoisseur – herkuttelijan valinta

Täynnä teknisiä uutuuksia

Mustang Connoisseur -kaasugrilli on pakattu täyteen teknisiä uutuuksia. Grillin infrapunasivukeitin toimii myös grillinä. Polttimen lämpötila nousee hetkessä yli 800 °C lämpötilaan. Kun lihaa grillataan tällaisessa lämpötilassa, sulkeutuu lihan pinta nopeasti, pitäen grillattavat tuotteet mehevinä. Niin kutsuttu Maillard-reaktio, jossa lihan proteiinit ja sokerit reagoivat keskenään, muodostaen kauniin grillauksessa halutun tumman ruskean pinnan ja aromien tuoksun, tapahtuu todella nopeasti. Ota lihan pinnat sillä kiinni ja siirrä sen jälkeen liha varsinaisen grillin puolelle kypsymään haluttuun sisälämpötilaan. Kun sivukeitintä käytetään keittotarkoitukseen, infrapunapolttimen säteet menevät tuulen läpi, eikä tuuli pääse vaikuttamaan vieden lämpöä pois kattilan tai paistinpannun alta.

Uudistetut polttimet ja tehopoltin

Grillin pääpolttimien rakenne on täysin uudistettu. Niin kutsuttu venturiputki, jossa nestekaasu ja ilma sekoittuvat palamiseen sopivaksi seokseksi, on kiinnitetty polttimen keskelle. Tämä mahdollistaa liekin palamisen koko polttimen matkalla. Näin saadaan grillausalueen etuosa, joka perinteisesti on haaleaa aluetta, normaalia kuumemmaksi. Tämä mahdollistaa grillaamisen myös grillausalueen etuosassa.

Grillausalueen oikeassa reunassa on tehopoltin, jonka muita polttimia suurempi teho mahdollistaa lihan pintojen sulkemisen nopeasti tai grillaamisen suuremmalla lämpötilalla.

Monipuolista grillaamista Multigrill-lisätarvikkeilla

Grillausritilöiden keskellä on erillinen pyöreä ritilä, jonka tilalle voidaan vaihtaa erilaisia tuotteita Mustang Multigrill -tuotevalikoimasta. Käytä valurautaista umpiparilaa, valurauta wokpannua tai valitse joku muu haluamasi lisäosa laajasta Multigrill-valikoimasta.

Grillin rakenne ja erityisesti alakaapin rakenne mahdollistavat kaasupullon säilyttämisen siellä, myös grillin ollessa päällä.

Mustang Connoisseur valikoima kattaa 3-, 4- ja 5-poltin grillit, jotka kaikki on varustettu infrapunasivukeittimellä ja tehopolttimella.

Katso myös nämä