Tuliterapiaa

Upeilla ulkotulilla oman pihan rauhassa

Mikä onkaan rauhoittavampaa, kuin istua hiljaa pimenevässä illassa ja tuijottaa tulta. Tulessa on jotain mystistä ja maagista. Se vetää puoleensa ja huomaamatta on mennyt ilta pitkälle nauttiessa tästä hetkestä. Mustangin ulkogrilleillä, nuotioalustoilla ja tulikoreilla luot tämän maagisen hetken takapihalle.

Laajasta ulkotulien valikoimastamme löydät itsellesi sopivan laitteen rentoutumiseen, kuin niillä tapahtuvaan ruoanvalmistukseen. Tässä muutamia esimerkkejä valikoimastamme:

Mustang Malibu

Tämä ulkogrilli soveltuu niin ruoanvalmistukseen, kuin tulen magiikasta ja lämmöstä nauttimiseen. Tyylikäs ulkoasu on yhdistetty käytännölliseen ruoanvalmistukseen. 90 cm halkaisijaltaan oleva ruostumattomasta teräksestä valmistettu grillausritilä odottaa grillattavia herkkuja. Ota ritilä pois paikoiltaan ja nauti pelkästä tulesta ja lämmöstä. Ulkogrillin jalkojen pituutta voit säätää. 60 cm korkeana se toimii erinomaisesti nuotioalustana, mutta kun lisää jatkojalat paikoilleen, nousee se 90 cm korkeuteen ja grillaaminen sillä käy kätevästi. Suurin osa Multigrill-tarvikkeista käy grillausritilän pyöreään aukkoon. Liekki loimottaa kivasti myös Mustang-logon läpi.

Mustang Pavilion

Mustang Pavilion (603419) on pihan ehdoton katseenvangitsija ja tunnelmanluoja. Sen ulkoasusta voi havaita häivähdyksen itämaista mystiikkaa. Pavilionin sivuseinät toimivat kipinäverkkona, estäen kipinöitä leviämästä ympäristöön. Voit nauttia tunnelmasta turvallisesti. Samalla kun nautit tunnelmasta, voit grillata jotain pientä naposteltavaa. Pavilion soveltuu erinomaisesti myös ruoanvalmistukseen. Sen mukana tulee Ø 30 valurautaritilä, joka voidaan asettaa kahdelle eri korkeudelle nuotioalustan sisälle.

Mustang Pasadena

Mustang Pasadena (613149) on modernin tyylikäs nuotioalusta. Betonilta näyttävä ulkokuori on itseasiassa valmistettu magnesiasta. Tämä on kevyt, mutta samalla erittäin hyvin lämpöä kestävä materiaali. Pasadenan siirtely käykin vaivatta. Pasadenan mukana tulee Ø 43 cm grillausritilä, joten pystyt hyödyntämään hiillosta myös ruoanvalmistuksessa. Kun laitat kipinäverkon liekkien päälle, niin ei tarvitse huolehtia ympäristöön lentelevistä kipinöistä.

Fresno ja Redding

Tulikorit ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri Skandinaviaa. Ne soveltuvat erityisesti talvikäyttöön. Mikä onkaan hienompi tapa toivottaa vieraat tarvetulleeksi kylään, kun pihakäytävän molemmilla puolilla palaa avotuli näyttävissä tulikoreissa? Näitä voisi kutsu moderneiksi jätkänkynttilöiksi.

Jos käytät tulikoreja kesällä, niin otathan huomioon, että avonaisesta rakenteesta tippuu maahan kuumaa tuhkaa. Käytä vain lämpöä kestävällä alustalla.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.