Search
Close this search box.

Yhteystiedot

Mustang-tukipalvelu

Mustang-tarvikkeita ja varaosia voi ostaa hyvin varustetuilta jälleenmyyjiltä. Jos tarvittavaa varaosaa ei löydy, voit kääntyä osaavan tukipalvelumme puoleen. Ota yhteyttä tukipalveluumme numeroon 0600-550738 (aloitus 1,89€ + pvm/mpm). Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse huolto@mustang-grill.com

Ennen yhteydenottoa selvitä seuraavat asiat valmiiksi asian käsittelyn nopeuttamiseksi:

 • Tuotteen mallinimi
 • Laitteen koodi
 • Varaosan numero ja nimi, kun kyse varaosasta

Tukipalvelun aukioloajat
Arkisin: 8–16
Viikonloppuisin: suljettu

  Tuotteen tiedot

  Olen ollut yhteydessä myyjäliikkeeseen*

  Kuitti on tallella*

  Yhteyshenkilön tiedot

  Tuotteen ja vian kuvaus

  Takuun hakeminen

  Pahoittelemme, mikäli tuotteemme ei ole vastannut odotuksianne.
  Kuluttajasuojalain mukaan ensisijainen valmistusviallisen tuotteen palautuspaikka on myyjäliike, joten olkaa ensin yhteydessä myyjäliikkeeseen, josta olette tuotteen ostaneet.

  Palautteenne on meille kuitenkin ensisijaisen tärkeää tuotekehityksen ja laadunvalvonnan kannalta. Mustang-grill.comissa kuluttajavalitukset käsitellään aina kirjallisena. Tämä vähentää väärinymmärryksiä ja parantaa Teidän oikeusturvaanne.

  Mikäli epäilet tuotteessa olevan materiaali- tai valmistusvirheen, pyydämme Teitä täyttämään oheiseen lomakkeeseen tarvittavat tiedot mahdollisimman tarkasti, jotta voimme käsitellä hakemuksenne asianmukaisesti ja mahdollisimman nopeasti.

  HUOM: Mikäli katsomme lomakkeen tietojen perusteella aiheelliseksi, että tuote on lähetettävä meille nähtäväksi, ilmoitamme siitä Teille erikseen. Tuotepalautusta ei hyväksytä, ellei palautuksesta ole sovittu etukäteen.

  Mustang-grill.comin täytyy todeta tuotteen valmistusvirhe, ennen kuin tuote voidaan korvata. Vialliset tuotteet korvataan toimittamalla tilalle uusi tuote. Mikäli tuotetta ei ole enää saatavana, Mustang-grill.com pidättää oikeuden korvaukseen vastaavalla tuotteella.

  Lue lisää kuluttajapalvelun tietosuojastamme sivulta “Tietosuoja”.

  Kiitos yhteydenotostanne ja vaivannäöstänne!