Barbecue-grillaus

Barbecue-grillaus on jo lyönyt läpi suuressa osaa Pohjoismaita sekä Baltiassa. Ja sen suosio vain kasvaa. Mistä tässä kaikessa on kyse?

Barbecue-grillauksessa lihaa kypsytetään pitkään matalassa lämmössä, jolloin siitä tulee erityisen mureaa ja vivaihteikkaan maukasta. Usein barbecue-grillauksessa hyödynnetään lihan ympärillä kiertelevää savua, joka kypsyttää lihan. Savustus ja grillaaminen siis yhdistävät voimansa. Tutustu Mustangin barbecue-grilleihin ja ota haltuun uusi tapa grillata.

Ainutlaatuinen, uudistettu Kamado
Kamado-grillit ovat olleen suuressa roolissa barbecue-grillauksen läpilyönnissä. Niiden ainutlaatuien kyky varastoida lämpöä helpottaa isojen lihakappaleiden kypsentämistä matalissa lämmöissä, pitkän ajan verran. Tulevaan grillauskauteen Mustang on tuonut kokonaan uudistetut Kamado-grillit. Niiden suunnitteluun ja materiaalien kehittämiseen on käytetty muutama vuosi. Olemme lähteneet kehittämään niitä käyttäjien näkökulmasta. Mustang Kamado-grillit lähtevät haastamaan isot kansainväliset merkit laadullaan ja ominaisuuksillaan. Näistä löydät lisätietoa omasta Kamado-grillein osiosta.

Pieni pala Amerikkaa
Amerikassa käytetään brisketin tai ribsien valmistuksessa off-set savustimia/grillejä. Niissä on oma, erillinen tulipesä, josta savu ja lämpö johdetaan erilliseen savustus/grillauskammioon. Me Mustangilla olemme seuranneet eri laitteiden kehitystä markkinoilla, ja olemme hyödyntäneet omakohtaisia kokemuksia näistä laitteista. Tuloksena on uusi Georgia off-set savustin. Siinä on täydellinen paketti barbecue-grillaukseen. Tuotetta kehittäessä olemme tuoneet ainutlaatuisia ominaisuuksia siihen, kuten mahdollisuus käyttää moottorivarrasta off-set savustimessa. Lue siitä lisää omasta Georgian osiosta.

Pröystäilemättömät pelletit
Pellettigrillit tulevat lyömään itsensä läpi tänä keväänä. Niiden käytöstä tulee arkipäiväistä barbecue-grillaajien keskuudessa. Lyhykäisyydessään pellettigrilleissä muodostetaan lämpö grilliin erilaisia puupellettejä polttamalla. Pellettien palaessa muodostuu savua, joka maustaa grillattavat tuotteet. Jokaiselle eri puulaadulla on oma ainutlaatuinen makunsa. Käyttämällä eri pellettejä, saadaan eri makuja grillattaviin ruokiin. Mustang Houston on meidän ensimmäinen pellettigrillimme, joka ei pröystäile erikoisuuksilla, vaan toimii työjuhdan tavoin, ja täyttää kaikki pellettigrilleille annetut vaatimukset. Luethan erikseen meidän ainutlaatuisista pelleteistä.

Mutkaton Pispala
Mustang Pispala on ainutlaatuisilla ominaisuuksilla varustettu hiilisavustin. Pispalan materiaalit on tarkoin harkittuja, jolloin saamme laadukkaan tuotteen markkinoille kohtuulliseen hintaan. Olemme näin tuomassa barbecue-grillausta, taikka savustusta, jokaisen käyttäjän ulottuville. Pispalassa hiillos palaa erillisessä tuhka-astiassa, jonka materiaalit kestävät taatusti pitkäaikaisen käytön. Tämän irrotettavan tuhka-astian avulla siirrät jäähtyneet tuhkat helposti pois savustimesta. Tuhka-astia toimii itsessään myös lämpösuojalevynä. Ei tarvita mitään erillisiä levyjä savustimen alle suojaamaan alustaa. Ilmansäätöventtiileihin on tuotu todella tarkat säädöt, joiden avulla saadaan tasainen lämpö savustimen sisälle. Kannen kahva on lämpösuojattu, joten kantta voidaan nostaa kesken savustuksen pelkäämättä, että kuuma kansi osuu käteen. Koska tiedämme, että barbecue-grillauksessa lämpötila on erittäin tärkeä asia, on Pispalassa mahdollista laittaa erillisen paistolämpömittarin anturit savustimen erillisen aukon kautta. Näin antureiden johdot eivät kulje kannen ja laitteen rungon välistä, jättäen kantta raolleen. Kun lähdemme kehittämään uusia tuotteita, otamme käyttäjien mielipiteet huomioon, ja teemme asiat omalla tavallamme. Kuten vain Mustang osaa.

Anna savun kiertää
Lämminsavustaminen on osa barbecue-grillausta, jos laajennetaan hieman sen käsitystä. Kysehän on savulla ja lämmöllä kypsentämisestä. Uudet kaasusavustimet Kymi ja Teno ovat jatkoa Mustangin kehitystyölle. Niissä on oma luukku, jonka kautta voidaan lisätä savustuspuruja taikka nestettä omaan kulhoonsa, ilman että täytyy avata koko etuluukku. Näin lämpö ja savu pysyvät savustustilassa. Pieni, mutta tärkeä asia.

 

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.