Multigrill mullistaa grillaamisen

Luo oma grillauskokemuksesi

Mustang Multigrill -lisätarvikkeet muokkaa grillistä monipuolisen ulkokeittiön. Enää ei tarvitse tyytyä vain grillausritilään ja –parilaan, vaan grilliin voi upottaa vaikka paellapannun, pizzakiven tai valurautapadan. Mustang Multigrill tarkoittaa siis grillin tehokkaampaa hyödyntämistä erilaisien ruokien valmistamiseen. Multigrill-yhteensopivissa grilleissä on erityinen Multigrill-ritilä, jonka keskellä on pyöreä, halkaisijaltaan 30 cm ritilä, jonka tilalle voidaan valita laajasta Multigrill-lisätarvikevalikoimasta haluttu osa. Sinä päätät mitä grillisi sisältää. Joko olet valmiina luomaan oman grillauskokemuksesi?

Monipuolisempi grilli

Multigrill-lisätarvikevalikoima pitää sisällään ruostumattomasta teräksestä valmistetun paellapannun, jota kannattaa hyödyntää paellan lisäksi vaikka kasvisten paistamiseen grillissä. Valurautainen parilapannu tuo parilan ominaisuudet grillaukseen, ja sen matalat reunat estävät pieniksi silputtujen ruokien tippumista parilalta pois. Moni vannoo grillauksessa parilan nimeen. Pyöreän Multigrill-parilan avulla saat grilliritilällä varustettuun grilliin pienen tasaisen kohdan paistamista varten. Kaasu- tai hiiligrilli on myös oivallinen pizzauuni. Mikä onkaan näppärämpää, kuin asentaa pizzakivi keskelle grillausritilää? Multigrill-pizzakivellä sekin onnistuu.

multigrill

Sapphire Multigrill -lisätarvikkeet

Mustang Sapphire -grillimallistossa on omat Sapphire Multigrill -yhteensopivat tarvikkeensa. Pyöreän ritilän ja parilan lisäksi valikoimassa on oma Sapphire-sarjan pizzakivi, jossa on näppärät nostokahvat. Myös paellapannu kuuluu Sapphire-sarjaan. Sapphire-malliston ison 7 L valurautapadan avulla haudutat eri ruokia pitkään grillissä. Miltä kuulostaisi, vaikka karjalanpaisti grillillä valmistettuna? Itämaisen ruoan ystäville Sapphire-wokpannu on oiva valinta. Sapphire-grillien rengaspoltin takaa suuret lämpötilat, joissa wokpannua käytetään.

Mustang Sapphire -malliston tarvikkeita voidaan hyödyntää muissa Mustang-grilleissä tai muita Multigrill-tarvikkeita voi hyödyntää Sapphire-grilleissä. Kaikkia Multigrill-tarvikkeita kannattaa kokeilla myös hiiligrilleissä. Savun aromi tuo oivan maun pizzoihin tai wok-ruokiin.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.