Joulu

Vuoden herkullisin aika on vihdoin täällä! Kokosimme tälle sivulle Mustangin joulun ajan lempireseptit. Maistuisiko savustettu joulukinkku, kylmäsavustettu lohi tai siika sekä grillissä paistetut joululaatikot?

Joulukinkku

Joulukinkku on joulupöydän kuningas. Savustettu joulukinkku vie perinteisen joulukinkun aivan uudelle tasolle. Paista kinkku grillissä tai savustimessa ja lisää savustuspalat tai savustushake oman makusi mukaan. Leppä on perinteinen ja takuuvarma vaihtoehto. Tutustu erilaisiin savustuspaloihin ja savustushakkeisiin täällä ja resepteihin alta.

Joululaatikot

Perinteinen imelletty perunalaatikko, lanttulaatikko, porkkanalaatikko ja lempeä bataattilaatikko kuuluvat jouluun. Laatikot paistuvat grillin lämmössä. Lisämakua lanttu- ja bataattilaatikkoon saat paahtamalla juurekset grillissä.

Kylmäsavustettu kala

Kylmäsavustettu lohi ja siika ovat jouluruokien klassikoita. Kylmäsavustaminen on yhtä helppoa kuin lämminsavustaminen myös kotona. Kokeile kalojen savustamisen lisäksi myös juustojen savustamista.

Lähin jälleenmyyjäni?

Mustang-tuotteita löydät hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Voit tiedustella lähintä jälleenmyyjääsi tällä lomakkeella. Vastaamme sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.  Huomioithan, ettemme kuitenkaan voi taata varmaa saatavuutta jälleenmyyjämme puolesta.